You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Binanın dâhilinden zirya essah nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

çatı dışı yangın merdivenleri, umumiyetle binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve güvenliği sağlamak midein titizlikle tasarlanır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

En muvafık ve nitelikli yangın kapısı fiyatları kucakin kompetan ekibe mevla firmamız ile iletişime geçiniz.

Can Eminği Mizan: Kapılar insanoğluın kötü bir alanı anlamsızaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar sevimli eminğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler bakış önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı namuslu haydi haydi açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki yangın kapısı kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en reva fiyatlarla ehil bulunmak yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet yürekin yeğleme edilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Misil adetsı: Binaların kat nüshası bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir adet müstacel çıkış bapsı yer almalıdır. Erdemli katlı binalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page